Manes Sofa-bed schitterde op Object Rotterdam

We kregen erg goede reactie bij de presentatie van de Sofa-bed op de expositie Object Rotterdam.

OBJECT is een beurs voor eigentijds design gelijktijdig plaatsvindt met Art Rotterdam in De Rotterdam, het nieuwe gebouw van Rem Koolhaas. OBJECT toont unieke of in oplage geproduceerde objecten uit de wereld van actueel nationaal en internationaal ontwerp. De beurs presenteert limited editions en one-offs van nationale en internationale, gevestigde en upcoming designers, uit verschillende ontwerpdisciplines en in uiteenlopende materialen. OBJECT legt het snijvlak bloot tussen design, crafts, fashion, architectuur en beeldende kunst en is dé plek voor verzamelaars, professionals en andere design liefhebbers.

 

Manes online

We zijn online met onze webshop! Direct te bestellen is onze Sofa-bed, een fraaie slaapbank ontworpen door Rik Tuithof. Hij is verkrijgbaar in diverse kleuren met stoffen van Kravat en Roma. De Sofa-bed wordt geproduceerd door Gelderland. 

Sofa-bed in expositie Stoelendans

Onze slaapbank Sofa-bed is van 23 augustus tot en met 6 oktober 2013 te zien op de expositie Stoelendans van Stichting Zetel in het CBK Amsterdam.

De Sofa-bed is een ontwerp van Rik Tuithof. We zijn in gesprek met meubelfabrieken over een grootschaliger productie van de bank.

Stoelendans is een feestelijke parade, een ode aan de Stoel. Stichting Zetel selecteerde 101 bijzondere stoelen. De ontwerpers zijn even kleurrijk als hun stoelen, jong talent naast bekende namen. De expositie is tevens de start van een nieuw project over de leesstoel. Kunsthistorica Tineke Reijnders maakt een keuze uit de kunstcollectie van CBK Amsterdam. Van Klaas Gubbels zijn stoelen te zien in combinatie met zijn grafische werk.